02.02.2011. Razboi si Pace in Maramures

In jos

02.02.2011. Razboi si Pace in Maramures

Mesaj Scris de Costel Cornea la data de 6/3/2011, 23:03

SCANDAL - RAZBOI SI PACE - Organizatia paralela a Partidului Poporului Maramures a fost destructurata, dar "dizidentii" au primit functii de conducere
14:16:11 2 februarie 2011 | autor: Catalin Vischi

Foto Alice Simona Man - presedinte PP (c) eMaramures.roConducerea Partidului Poporului a venit in Maramures pentru a arbitra primul conflict din cadrul filialei judetene. Conform presedintei Simona Alice Man, doi membri fondatori au format in judet o organizatie paralela si au anuntat conducerea partidului ca au infiintat 42 de organizatii locale. Conflictul s-a stins dupa ce “dizidentilor” li s-au oferit posturi de vicepresedinti in cadrul filialei judetene, structura de conducere a Partidului Poporului Maramures fiind formata acum dintr-un presedinte, un prim-vicepresedinte si sase vicepresedinti.

Primul scandal generat in Partidul Poporului (PP) Maramures a fost solutionat de conducerea centrala, care a sosit ieri, 1 februarie, in Baia Mare. Delegatia de la Bucuresti a fost formata din presedinta Simona Alice Man, vicepresedintii Dorel Vulpoiu si Liviu Neagu si presedinta organizatiei de tineret, Simona Gherghiceanu.

Presedinta PP a confirmat astazi, 2 februarie, ca motivul principal al deplasarii conducerii partidului in Baia Mare a constat in faptul ca doi membri fondatori au format in Maramures o structura paralela. “Au existat, inca de la inceput, unele mici probleme in aceasta organizatie, dar s-au rezolvat ieri. Din grupul de initiativa, la un moment dat, s-au desprins cateva persoane care au incercat sa faca un fel de organizatie paralela, tot a Partidului Poporului”, a declarat Simona Man.

Presedintele PP Maramures, Pamfil Cristea, a mentionat ca “dizidentii” sunt “Gheorghe Tamasan (n.r. - fost presedinte al Partidului Republica, fost membru PNG si PC) si Ioan Boldor (n.r. - fost consilier judetean de la Partida Romilor), care au fost alaturi de noi inca din august 2010”. „Dansii, dupa o perioada de activitate de circa o luna si ceva, s-au desprins si au incercat sa constituie un fel de organizatie paralela”, a explicat Cristea.

Foto Partidul Poporului Maramures (C) eMaramures
Presedinta PP, Simona Man, a anuntat “ca s-a facut pace” si a explicat cum “s-a ajuns la un numitor comun”. „Cei doi nu se regaseau in organizatia judeteana, drept pentru care li s-a oferit doua pozitii in staff-ul judetean si cred ca s-a facut pace. Ei au spus ca au 42 de organizatii facute, ceea ce-i mai greu de crezut, dar asta nu conteaza, conteaza ca sunt printre cei care au format Partidul Poporului - partidul a pornit de aici, din Maramures, unde s-a format prima organizatie”, a declarat Man.

Presedintele PP Maramures a precizat ca, pana la sfarsitul lunii, vor verifica daca structura anuntata de Tamasan si Boldor „exista sau sunt doar povesti”. Prim-vicepresedintele PP Maramures si al organizatiei Baia Mare, Dorel Muresan, a mentionat ca „vechii si noii” lor colegi „inca sunt la stadiul de adunare de semnaturi pe tabel”.

„Daca vor reusi sa faca dovada faptului ca acele persoane din tabele lor se vor si inscrie in PP si daca vro prezenta procese-verbale de constituire a organizatiilor locale, ii primim cu drag si speram intr-o colaborare in interesul partidului”, a declarat Muresan. Pentru „pacea din filiala”, cei doi dizidenti, Gheorghe Tamasan si Ioan Boldor, au fost numiti vicepresedinti ai PP Maramures, insa li s-a impus ca pana la sfarsitul lunii sa aduca dovada constituirii celor 42 de filiale pe care sustin ca le-au organizat.

ADRESA SURSA : http://www.emaramures.ro/Stiri/44442/SCANDAL%20-%20RAZBOI%20SI%20PACE%20-%20Organizatia%20paralela%20a%20Partidului%20Poporului%20Maramures%20a%20fost%20destructurata,%20dar%20%22dizidentii%22%20au%20primit%20functii%20de%20conducere
avatar
Costel Cornea
Admin

Mesaje : 10
Data de înscriere : 25/11/2010
Varsta : 39
Localizare : Bacau

Vezi profilul utilizatorului http://desteaptarearomaniei.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum